center


Helyesírás-szolgálat
Pr-tanácsadás | Arculattervezés | Sajtókapcsolatok | Honlapkészítés | Reklámtanácsadás | Település-pr | Helyesírás-szolgálat | Képzések

Céges kiadványok, reklámok, névjegykártyák, könyvek, újságok, folyóiratok, weblapok, pályázati dokumentumok, szórólapok. Bizonyítványok a cégről, melyet képviselünk. Fontos tehát, hogy hibátlanul kerüljenek ügyfeleinkhez.

Az üzleti kultúrának ma még nem része a hibátlan stilisztikával, helyesírási bakik nélkül megírt, szabatosan fogalmazott kiadvány. Ezt a hiányt pótolja a Magellán PR.

Ön a szerződéskötést követően elküldi nekünk - akár e-mailben - megjelentetni szánt dokumentumait, kiadványait, s mi a magyar helyesírás szabályainak megfelelően kijavítva visszaküldjük. Szolgáltatásunk nemcsak hibajavításból áll, stilisztikai segítséget is nyújtunk: könnyen fogyaszthatóvá tesszük az adott szöveget. Ha velünk végezteti nyomdai munkáinak korrektúrázását, olvasószerkesztői szolgáltatást is kap. Így az Ön dokumentumaiban nem fordulhat elő olyan magyartalanság, mint az "átadásra kerül" szókapcsolat, vagy a "milyen tényezők folyásolták be a kereskedelmi forgalom összegének volumenét?" típusú mondatok. A szabatos, a magyar köznyelvnek megfelelő szóhasználat mellett természetesen hűek maradunk a szöveg szakmaiságához.

Nálunk a korrektori munka nemcsak a helyesírási és stilisztikai hibák javítását jelenti, hanem átfogó tipográfia ellenőrzést is. A korszerű korrektori szolgáltatás ugyanis e hármas követelmény együttes megléte nélkül elképzelhetetlen. Miért fontos mindez? Csupán azért, amiért nem megyünk pizsamában üzleti megbeszélésre, amiért igényesek vagyunk önmagunkkal szemben, s amiért igényesek vagyunk üzleti vállalkozásunk megjelenésére, arculatára, termékeink, szolgáltatásaink minőségére.

Bízza szakértőre kiadványainak korrektúrázását! Ne hagyja Ön sem, hogy igénytelenül, pongyola szóhasználattal, a magyar nyelv szabályait felrúgva, rendezetlen tipográfiával jelenjenek meg kiadványok cége neve alatt!

Mit kínálunk?
    Korrektúrázás
Helyesírás-ellenőrzés
Olvasószerkesztői szolgáltatások
Utánnézés, szuperkorrektúra